Jeffrey

Jeffrey is 18

Uitdagingen betreffende deze leerling in een klasomgeving: Jeffreys zonnigheid kan soms omslaan in storende uitbundigheid.

Thuistaal: de schoolvoertaal.

Andere medische/mentale problemen: overwon als kind een ernstige bloedziekte. Moet nog steeds om de zoveel tijd op controle gaan.

Te laat komen: weinig.

Schoolgerelateerde conflicten waarbij Jeffrey betrokken was tot nu toe: Jeffreys ouders baten de superette uit in de buurt van de school. Toen daar weer eens sprake was van winkeldiefstallen tijdens de middagpauze, heeft hij – al dan niet terecht – enkele leerlingen hiervan beschuldigd, waarna er een vechtpartij ontstond aan de schoolpoort.

Jeffreys favoriete vak: elektromechanica.

Emotionele rugzak: Hij heeft een ernstige bloedziekte overwonnen als kind. De angst voor remissie ligt nog steeds op de loer.

Hoogste studie ouders: moeder: middelbaar onderwijs (diploma Voortgezet Onderwijs), vader: Graduaat (HBO5/ Associate Degree)

Praktische moeilijkheden: / .

Favoriete vrijetijdsbestedingen: sleutelen aan auto’s van oudere vrienden en familieleden.

Hope, maar ze moet hem niet. Ze kijkt aldoor weg als hij op haar toe wil stappen.

Jeffreys sterktes in een klasomgeving: vrolijke jongen, zorgt op zijn goede dagen voor een prettige, ongedwongen sfeer in de klas.

Economische rugzak: /

Leermoeilijkheden: geen.

Spijbelproblematiek: neen

Ergste kattenkwaad op school tot nu toe: sterke drank doen in de drinkbus van meneer Dupont, die toch al van een drankprobleem wordt verdacht door velen.

Jeffrey trekt vooral op met Ben.

Jeffrey wil oldtimers gaan herstellen en tunen. Klein beginnen en dan uitbreiden.