Lily

Lily is 17.

Uitdagingen betreffende deze leerling in een klasomgeving: Lily is erg onzeker en interpreteert opmerkingen van andere leerlingen heel snel als een persoonlijke aanval.

Thuistaal: de schoolvoertaal.

Andere medische/mentale problemen: ASS.

Te laat komen: neen.

Schoolgerelateerde conflicten waarbij Lily betrokken was tot nu toe: Lily werd tijdens de Parijsreis gepest door Alessandra. De ouders van Lily eisten hierdoor dat Alessandra de school zou verlaten, maar omdat Alessandra’s kapitaalkrachtige ouders dreigden om in dat geval een advocaat in te schakelen nam de jonge, geïmponeerde directeur gas terug.

Favoriete vak: opvoedkunde.

Emotionele rugzak: In de lagere school was ze slachtoffer van een groepje pesters. Die wondes zijn nog altijd niet helemaal genezen. Integendeel, ze liggen opnieuw helemaal open sinds Alessandra van haar klas haar het leven opnieuw zuur probeerde te maken door haar duidelijk uit te sluiten bij groepstaken en miauwgeluiden te maken in haar buurt omdat Lily erg van katten houdt. En tijdens de Parijsreis heeft ze Lily’s slaapzak ’s nachts afgenomen en vol scheermschuim gespoten. Sinds Alessandra het zo bont heeft gemaakt, heeft de directie haar wel zo hard aangepakt dat ze haar pesterijen eindelijk gestaakt heeft.

Hoogste studie ouders: Moeder: Graduaat (HBO5/ Associate Degree), Vader: Graduaat (HBO5/ Associate Degree).

Praktische moeilijkheden: / .

Favoriete vrijetijdsbestedingen: Lily zit bij een toneelgroep om haar sociale vaardigheden te trainen.

Lily's sterktes in een klasomgeving: erg rustige leerling, zolang ze niet door iemand wordt onderuit gehaald.

Economische rugzak: /.

Leermoeilijkheden: / .

Spijbelproblematiek: neen.

Ergste kattenkwaad op school tot nu toe: /.

Lily zou graag wat meer optrekken met Mariana, bij wie ze zich erg op haar gemak voelt. Maar Mariana is altijd zo druk bezig met Eran.

Lily’s enige liefde is vooralsnog Andrigo, haar Perzische kat.

Lily zou graag in een kinderdagverblijf gaan werken. Kleine kinderen zijn altijd aardig voor haar. Het zijn de enige mensen, buiten haar ouders en Mariana, bij wie ze zich goed voelt.