Trice

Trice is pas 18 geworden.

Uitdagingen betreffende deze leerling in een klasomgeving: Trice krijgt werkelijk om de haverklap de slappe lach, wat vooral voor jonge, onzekere leerkrachten ondermijnend kan zijn.

Thuistaal: andere taal dan de schoolvoertaal

Andere medische/mentale problemen: is zwaar allergisch aan huisstofmijt.

Te laat komen: geregeld.

Schoolgerelateerde conflicten waarbij Trice betrokken was tot nu toe: /

Trice zou graag in een mooie glazen building werken als bedrijfsrevisor of zo.

Favoriete vak: geen vak in het bijzonder. Ze vindt de meeste vakken wel in interessant.

Emotionele rugzak: /.

Hoogste studie ouders: Moeder: middelbaar (=voortgezet) onderwijs niet voltooid, Vader: middelbaar (=voortgezet) onderwijs

Praktische moeilijkheden: Trice werkt als babysitter én bij de ticketverkoop van een bioscoop. Ze durft aan niemand toegeven dat ze dit doet om thuis financieel te kunnen bijspringen.

Favoriete vrijetijdsbestedingen: muziek luisteren, hiphop

Trice is nog nooit verliefd geweest, wat haar eigenlijk wel zorgen baart, maar langs de andere kant is het ook wel makkelijk zo. Ze heeft op de Parijsreis zogezegd wat gehad met Ben, maar ze voelde niets voor hem dus dat telt niet.

Trice' sterktes in een klasomgeving: leergierig en altijd goedgezind.

Economische rugzak: kroostrijk gezin met ouders die allebei in de horeca werken en financieel erge klappen hebben gekregen tijdens de Coronalockdown.

Leermoeilijkheden: geen.

Spijbelproblematiek: ja, als ze zowel op zaterdag als zondag heeft moeten werken is ze op maandag vaak afwezig op school.

Ergste kattenkwaad op school tot nu toe: rondbazuinen dat meneer Mulhouse een relatie had met mevrouw Dewit. Geen van beiden kon er mee lachen.

Trice trekt meestal op met Amra.