Trice

Trice is pas 18 geworden.

Uitdagingen betreffende deze leerling in een klasomgeving: Trice krijgt werkelijk om de haverklap de slappe lach, wat vooral voor jonge, onzekere leerkrachten ondermijnend kan zijn.

Thuistaal: de schoolvoertaal + een andere taal met de vader

Andere medische/mentale problemen: is zwaar allergisch aan huisstofmijt.

Te laat komen: bijna nooit.

Schoolgerelateerde conflicten waarbij Trice betrokken was tot nu toe: /

Trice zou graag een koksopleiding volgen en in een leuk restaurant gaan werken. Haar echte droom is haar eigen restaurant beginnen, maar dat is voor een verre toekomst.

Favoriete vak: geen vak in het bijzonder. Ze vindt de meeste vakken wel in interessant.

Emotionele rugzak: /.

Scholingstype ouders: Moeder: graduaat (HBO5/ Associate Degree) Vader: middelbaar onderwijs

Praktische moeilijkheden: Trice werkt als babysitter én bij de ticketverkoop van een bioscoop. Ze durft aan niemand toegeven dat ze dit doet om thuis financieel te kunnen bijspringen.

Favoriete vrijetijdsbestedingen: muziek luisteren, lezen en koken.

Trice is nog nooit verliefd geweest, wat haar eigenlijk wel zorgen baart, maar langs de andere kant is het ook wel makkelijk zo. Ze heeft op de Parijsreis zogezegd wat gehad met Ben, maar ze voelde niets voor hem dus dat telt niet.

Trice' sterktes in een klasomgeving: leergierig en altijd goedgezind.

Economische rugzak: kroostrijk gezin met ouders die allebei in de horeca werken en financieel zware klappen hebben gekregen tijdens de Coronalockdowns.

Leermoeilijkheden: geen.

Spijbelproblematiek: ja, als ze zowel op zaterdag als zondag heeft moeten werken is ze op maandagvoormiddag weleens afwezig op school door vermoeidheid.

Ergste kattenkwaad op school tot nu toe: rondbazuinen dat meneer Mulhouse een relatie had met mevrouw Dewit terwijl dat echt niet zo is. Het was plagend bedoeld, maar ze konden er niet mee lachen.

Trice trekt meestal op met Amra.